g6friend

official
Malaysian buddies where are you all? [Malaysian Buddies Thread!]

176 posts in this topic

you all beli #LOL albums tak? mari order sama-sama so that the shipping fee would be free. HAHAHA 9_9

0

                     26BRCb00joiEaPqJG.gif3o72FaodJE8RcLHdPq.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, g6friend said:

you all beli #LOL albums tak? mari order sama-sama so that the shipping fee would be free. HAHAHA 9_9

18600 won means RM65 right?

0

PuzkEt6.gif9zk6A4S.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Faez Splash said:

18600 won means RM65 right?

yep! so you beli tak? but shipping mahal betul :( actually tak tau lagi shipping dia brp, cuma byk dgr shipping fee mahal.

0

                     26BRCb00joiEaPqJG.gif3o72FaodJE8RcLHdPq.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, g6friend said:

yep! so you beli tak? but shipping mahal betul :( actually tak tau lagi shipping dia brp, cuma byk dgr shipping fee mahal.

Mmg nk beli..kalau boleh nk 2 version..tapi kena tahu detail dulu sekali dgn shipping fee berapa..

0

PuzkEt6.gif9zk6A4S.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

I nak tggu signed cdㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ

1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Faez Splash said:

Mmg nk beli..kalau boleh nk 2 version..tapi kena tahu detail dulu sekali dgn shipping fee berapa..

tu lah. dekat twitter takde gfriend fanbase for Malaysian. ada pun tapi tak aktif sangat. if you dah jumpa, tell me ok :)

0

                     26BRCb00joiEaPqJG.gif3o72FaodJE8RcLHdPq.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Iggyoungbee said:

I nak tggu signed cdㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ

Sama..:D

0

PuzkEt6.gif9zk6A4S.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Iggyoungbee said:

I nak tggu signed cdㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ

tapi ada poster tak? rasanya utk pre-order je. :(

0

                     26BRCb00joiEaPqJG.gif3o72FaodJE8RcLHdPq.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Btw who handle gfriend malaysia ? Patut buat group order kat situ terus

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, g6friend said:

tu lah. dekat twitter takde gfriend fanbase for Malaysian. ada pun tapi tak aktif sangat. if you dah jumpa, tell me ok :)

Okay..kena cepat pre-order..kalu x smpai lmbt

0

PuzkEt6.gif9zk6A4S.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Iggyoungbee said:

Btw who handle gfriend malaysia ? Patut buat group order kat situ terus

Belum tahu..yg link page bagi pon xbole faham apa ditulis

0

PuzkEt6.gif9zk6A4S.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Iggyoungbee said:

Btw who handle gfriend malaysia ? Patut buat group order kat situ terus

 

1 minute ago, Faez Splash said:

Belum tahu..yg link page bagi pon xbole faham apa ditulis

jumpa ni https://twitter.com/GFriendMalaysia tapi macam tak aktif sangat.

0

                     26BRCb00joiEaPqJG.gif3o72FaodJE8RcLHdPq.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, g6friend said:

 

jumpa ni https://twitter.com/GFriendMalaysia tapi macam tak aktif sangat.

Last post 26 jun..mmg xactive..

0

PuzkEt6.gif9zk6A4S.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nnti bole try tgk dkt indonesian page..bole try tnya mcm mna nk order..

0

PuzkEt6.gif9zk6A4S.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Before ni, i ada kawan yang study kat sana so senang kirim kat dia je. But now dia dah grad, so dah takde supplier. Haha. Rasanya kedai k-pop yang kat times square tu ada ambik pre order. Tapi a bit expensive dari biasa la.

0

MH2jQp2.jpg

"You don't choose your bias. Your bias chooses you."

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, g6friend said:

i found this buddies!! https://kpoptownmalaysia.wordpress.com/

Rm95 is good price kalau dah masuk shipping fees

0

PuzkEt6.gif9zk6A4S.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, sinbslave said:

Before ni, i ada kawan yang study kat sana so senang kirim kat dia je. But now dia dah grad, so dah takde supplier. Haha. Rasanya kedai k-pop yang kat times square tu ada ambik pre order. Tapi a bit expensive dari biasa la.

Ruginya..

Kalau bole confirm dgn kedai tue ok gak..

0

PuzkEt6.gif9zk6A4S.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, sinbslave said:

Before ni, i ada kawan yang study kat sana so senang kirim kat dia je. But now dia dah grad, so dah takde supplier. Haha. Rasanya kedai k-pop yang kat times square tu ada ambik pre order. Tapi a bit expensive dari biasa la.

so you beli dimana utk album ni? shipping fee is too expensive uh

0

                     26BRCb00joiEaPqJG.gif3o72FaodJE8RcLHdPq.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tak faham langsung ap dekat tutorial tuhh.. Yang boleh beli dekat sinara? I don't know. Hmm.. Pleaselaa.  I nak sangay both album nii. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, aeye said:

I tak faham langsung ap dekat tutorial tuhh.. Yang boleh beli dekat sinara? I don't know. Hmm.. Pleaselaa.  I nak sangay both album nii. 

Sama la xfaham..saya pon sedang try cari cara nk order album nie..

0

PuzkEt6.gif9zk6A4S.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, g6friend said:

so you beli dimana utk album ni? shipping fee is too expensive uh

I don't know tho. But my sister cakap this insta shop take pre order and trusted. I baru dm them just now asking about the details. Here's the insta link. https://www.instagram.com/kpopalbumshopmy/

 

0

MH2jQp2.jpg

"You don't choose your bias. Your bias chooses you."

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi tadi i buat googling sikit untuk kau orang and found these webs

valoarecords

shazakpopshop

i personally tak pernah beli daripada diorang but u guys should pm dia orang 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kalau nak beli dua2 dalam RM 130.. mahalnya 😣

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, sinbslave said:

I don't know tho. But my sister cakap this insta shop take pre order and trusted. I baru dm them just now asking about the details. Here's the insta link. https://www.instagram.com/kpopalbumshopmy/

 

Thank you, nanti i try! :)

 

1 hour ago, alex said:

hi tadi i buat googling sikit untuk kau orang and found these webs

valoarecords

shazakpopshop

i personally tak pernah beli daripada diorang but u guys should pm dia orang 

Nanti sy cuba2 tgk, thanks! 

 

4 minutes ago, SinB98 said:

Kalau nak beli dua2 dalam RM 130.. mahalnya 😣

Dekat mana??

0

                     26BRCb00joiEaPqJG.gif3o72FaodJE8RcLHdPq.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now