GFSquad Project - GFRIEND 2nd Anniversary Coal Wreath!

Thanks to your kindness and generosity, we've surpassed our goal! Congratulations, Buddies!

We'll continue to accept donations until Jan. 5, 2017. More donations equal more people helped. Lots of Love Buddies!

2016 GFRIEND 2nd Anniversary

GFRIEND 2nd Anniversary Coal Wreath by GFSquad

GFS is excited to announce the details of our first official project as a fansite. 

As winter is quickly approaching, we will be raising money for a coal wreath that we will deliver to GFRIEND. 

For those of you who don't know, coal briquettes are used in Korea to keep houses warm and for cooking. Many elderly or rural people rely on these for a source of warmth during the cold months. By contributing to our project, you will be making sure people who cannot always afford coal will stay warm this winter! 

Since this is our first project and we are unsure of how much we can raise as a group, we will start modest. We're planning to purchase a coal wreath from dreame.co.kr, a site that sends support rice wreaths, coal wreaths, and many other things in the name of idols, actors/actresses, and other celebrity icons in Korea. 

 

Our initial donation goal will be $250.00USD.

For more details on how to donate, please see the announcement! Thank you Buddies!

:yerin-love:


$1,136.00 of $250.00 goal reached.
Donate Now

See the announcement for details. Must be signed in to donate. Thank you Buddies!

See the announcement for details. Donations have ended. Thank you to all the Buddies who have donated!

DCINSIDE GFRIEND GALLERY - 2nd Anniversary Support Project

"You haven’t seen half of half of half of an amazing world, GFRIEND will show you"

We'll accept donations until Jan. 7, 2017.

GFRIEND DC GALLERY 2nd Anniversary Support Project

http://www.gfsquad.com/forums/topic/1554-gfriend-dc-gallery-2nd-anniversary-support-project/

 

GFRIEND DC INSIDE GALLERY 2nd Anniversary Support Project
"You haven’t seen half of half of half of an amazing world, GFRIEND will show you"
(T/N: Translations of hangul phrase at the poster based from LOL lyrics)

 

Hello Buddies~! GFRIEND DC GALLERY is here to announce their wonderful project for GFRIEND's 2nd year debut anniversary.

For those who are not aware about DC GALLERY it's a Korean open community somewhat like reddit or OneHallyu. That community has a section for GFRIEND. They also lend some tutorials in English to support GFRIEND during their comeback and during MAMA 2016. 

Here is the link of their projects for GFRIEND since debut: http://gall.dcinside.com/board/view/?id=gf&no=605054

They are here to share their project to Buddies all over the world and I hope that we, I-Buddies can show lots of love and support for their project.

bSQf9qf.jpg

 

Their project will focus on:

1. A luxurious lunch pack for GFRIEND on January 16, 2017 for Idol Star Athletics Championship recording. 1 for each member. (Estimated price: $80 each)

Sample: 

6SItcCF.jpg

BC1ydGV.jpg

 

 

2.  GFRIEND Clay figures with MAMA 2016 style.  They will use this style for the clay figures. 

6p8tql0.jpg

Their 1st debut anniversary clay figure project below.  These are the same clay figures that GFRIEND hold during their 1st Anniversary Message broadcast on V App 

They will use an upgrade quality and version of that clay figure.

Yj9m4Rh.png

eeMMVsR.png

 

 

3. Message book for each member. They will provide message book to each member and all the names of the donors for these projects  will be included on the message book. Our @Buddies_art will also be a part of this project by providing fan arts for these message books

Sample:

GFRIEND DC Inside Gallery's message book during Sowon and Umji's Birthdays.

lWQFmtO.jpg

VRyFAI4.jpg

 

Hoping for your love and support Buddies.. Thank you! ^^ A staff for this project which is @Elliote is here to respond on your questions and inquiries. Feel free to ask anything by posting a reply to this thread. K-Buddies and I-Buddies Fighting~!!! ^^

 

빛나는 저 별과 하늘에 약속해    I promise you with the twinkling stars and the sky
I’ll be your BUDDY                     I’ll be your BUDDY


$510.00 of $200.00 goal reached.
Donate Now

See the announcement for details. Must be signed in to donate. Thank you Buddies!

See the announcement for details. Donations have ended. Thank you to all the Buddies who have donated!

Indomob

Indonesian buddies gather here!

167 posts in this topic

GFRiend06 di twitter ngadain PO besok bukanya kl murah disitu aja haha. kl mahal ya...

0

                                                                200.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, MINO said:

Barusan cek melodiary, cuma 200rb, lebih murah dr Snowflake sm Flower Bud...

http://melodiary.com/girls-group/gfriends

Hmm... Semoga harganya gak diupdate lagi

1

"떨리는 그대 손을 꽉 잡아줄게요, 따스히 감싸줄게요"

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Yuju's Mango said:

Hmm... Semoga harganya gak diupdate lagi

haha xD tp serius, kok bisa lebih murah dr snowflake sm flower bud ya. kan ini full album

kalo pre-order Gfriend06 mahal, kayaknya bakal beli di melodiary ini xD

0

c.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

PESAWAAAATTT, MIIIIIIINTAAAAA DUIIIIITTTTTTT!!!! *dongak ke langit* *eh sekarang subuh*

0

rr04dtF.jpgafj8s6G.jpg
yqku7a4.jpgU2405kT.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
57 minutes ago, MINO said:

haha xD tp serius, kok bisa lebih murah dr snowflake sm flower bud ya. kan ini full album

kalo pre-order Gfriend06 mahal, kayaknya bakal beli di melodiary ini xD

serius 200rb? harga officialnya aja kan 240 kl gasalah wkwk

0

                                                                200.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Eunhaler said:

serius 200rb? harga officialnya aja kan 240 kl gasalah wkwk

Harga officialnya sekitar 213ribu O.o

1 hour ago, MINO said:

haha xD tp serius, kok bisa lebih murah dr snowflake sm flower bud ya. kan ini full album

kalo pre-order Gfriend06 mahal, kayaknya bakal beli di melodiary ini xD

Sama bingung bgt knp bisa murah gitu... I mean, bahkan lebih murah dari synnara. Tapi melodiary terkenal ongkos kirimnya mahal sih.. abisnya mereka lokasinya di medan. (Jangan jangan mereka pake koneksi di batam, if you know what I mean)

Entar coba itung2an aja sama yg lain, kalo udh tambah ongkir, mana yg lbh murah hahaha

0

ezgif-3995123927.gifezgif-46721892.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

btw kayanya melodiary beneran 200rb di IGnya gitu sih. gamungkin di update harga lagi kan wkwk

 

update: Harga naik jadi 270rb wkwk

 

Edited by Eunhaler
0

                                                                200.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, maknaesminion said:

Harga officialnya sekitar 213ribu O.o

Sama bingung bgt knp bisa murah gitu... I mean, bahkan lebih murah dari synnara. Tapi melodiary terkenal ongkos kirimnya mahal sih.. abisnya mereka lokasinya di medan. (Jangan jangan mereka pake koneksi di batam, if you know what I mean)

Entar coba itung2an aja sama yg lain, kalo udh tambah ongkir, mana yg lbh murah hahaha

kl ongkos kirim dalam indonesia sih gapapalah. ga sampe 50.000 juga wkwk. Batam bebas bea-cukai kan? bagus kl gitu wkwk

0

                                                                200.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Eunhaler said:

btw kayanya melodiary beneran 200rb di IGnya gitu sih. gamungkin di update harga lagi kan wkwk

 

update: Harga naik jadi 270rb w

Looool i knew this would happen -_- Snowflake dulu juga kayak gini, harganya tiba2 diupdate.

1

"떨리는 그대 손을 꽉 잡아줄게요, 따스히 감싸줄게요"

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Eunhaler said:

btw kayanya melodiary beneran 200rb di IGnya gitu sih. gamungkin di update harga lagi kan wkwk

 

update: Harga naik jadi 270rb wkwk

 

dafuq lol

tau gini mending kemaren cepet2 purchase xD kemaren udh ada 3 yg purchase pas harganya masih 200 xD

detail pre-order dr GFriend06 udh keluar, beda 10 ribu doang sm melodiary. Dan mereka jamin keitung di Hanteo. Ada yg mau ikutan itukah?

0

c.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, MINO said:

Barusan cek melodiary, cuma 200rb, lebih murah dr Snowflake sm Flower Bud...

http://melodiary.com/girls-group/gfriends

di iTunes, season of glass, flowerbud, sm snowflake cuman 35ribu 1 album..Harga tiap lagu Rp 5ribu

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, MINO said:

dafuq lol

tau gini mending kemaren cepet2 purchase xD kemaren udh ada 3 yg purchase pas harganya masih 200 xD

detail pre-order dr GFriend06 udh keluar, beda 10 ribu doang sm melodiary. Dan mereka jamin keitung di Hanteo. Ada yg mau ikutan itukah?

kalo beli banyak (barengan) kira2 bisa dimurahin gak? hahaha

0

qIRUFIR.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Billy Halim said:

di iTunes, season of glass, flowerbud, sm snowflake cuman 35ribu 1 album..Harga tiap lagu Rp 5ribu

haha, itu kan digital xD

4 minutes ago, kirinomoni said:

kalo beli banyak (barengan) kira2 bisa dimurahin gak? hahaha

kayaknya ngga deh haha xD ini detailnya kalo mau liat : https://docs.google.com/forms/d/1RSf4Uq2AYROYP63pId6fAvkSVvbQXsZ2Ub-mJlZ3Qy8/viewform?c=0&w=1

0

c.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, MINO said:

haha, itu kan digital xD

Wkwk..kenapa harus beli yang CD ? bukannya yg digital ud bagusan ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Billy Halim said:

Wkwk..kenapa harus beli yang CD ? bukannya yg digital ud bagusan ?

beli album fisik itu untuk dukung mereka menang di acara musik, soalnya acara musik itu ngitung point album fisik sama digital (sm ada bbrp poin lain). Digitalnya juga dari situs musik tertentu, situs musik resmi korea kayak melon, mnet, soribada, etc. kalo itunes itu ga keitung untuk poin digital buat acara musik, tapi artisnya ttp dapet untung pastinya~

0

c.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, MINO said:

beli album fisik itu untuk dukung mereka menang di acara musik, soalnya acara musik itu ngitung point album fisik sama digital (sm ada bbrp poin lain). Digitalnya juga dari situs musik tertentu, situs musik resmi korea kayak melon, mnet, soribada, etc. kalo itunes itu ga keitung untuk poin digital buat acara musik, tapi artisnya ttp dapet untung pastinya~

Hmm...baru tau wkwk

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

annyeong haseyo chingu deul 9_9

0

                     26BRCb00joiEaPqJG.gif3o72FaodJE8RcLHdPq.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Akhirnya ikut PO dari melodiary, di kpopconnection 275k dan baru buka PO nanti malem

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

kalo perbedaan laugh out loud & lots of love apa ya? dari segi konten/isi albumnya? mau pesen 1 doang soalnya karena dananya terbatas. hahaha.

0

qIRUFIR.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, kirinomoni said:

kalo perbedaan laugh out loud & lots of love apa ya? dari segi konten/isi albumnya? mau pesen 1 doang soalnya karena dananya terbatas. hahaha.

semuanya beda, kecuali tracklist alias lagunya xD 

0

c.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, MINO said:

semuanya beda, kecuali tracklist alias lagunya xD 

photobooknya beda juga? waduhhhh :o

(ketauan kan beli fisik ngincer photobook doang hahahaha)

0

qIRUFIR.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, kirinomoni said:

photobooknya beda juga? waduhhhh :o

(ketauan kan beli fisik ngincer photobook doang hahahaha)

iyaa photobook sama goodies yg lain beda semua xD

0

c.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jadinya pada beli dimana nih??? GFriend06 kah???

0

                                                                200.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

halo halo saya noob buddy nih...xD

PO sesuai selera saja..mau dimana2 yg penting beli albumnya..

@MINO: gw order dari gfriend06 nih

 

 

 

0

~Welcome to the Neverland~

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead