GFSquad Project - GFRIEND 2nd Anniversary Coal Wreath!

Thanks to your kindness and generosity, we've surpassed our goal! Congratulations, Buddies!

We'll continue to accept donations until Jan. 5, 2017. More donations equal more people helped. Lots of Love Buddies!

2016 GFRIEND 2nd Anniversary

GFRIEND 2nd Anniversary Coal Wreath by GFSquad

GFS is excited to announce the details of our first official project as a fansite. 

As winter is quickly approaching, we will be raising money for a coal wreath that we will deliver to GFRIEND. 

For those of you who don't know, coal briquettes are used in Korea to keep houses warm and for cooking. Many elderly or rural people rely on these for a source of warmth during the cold months. By contributing to our project, you will be making sure people who cannot always afford coal will stay warm this winter! 

Since this is our first project and we are unsure of how much we can raise as a group, we will start modest. We're planning to purchase a coal wreath from dreame.co.kr, a site that sends support rice wreaths, coal wreaths, and many other things in the name of idols, actors/actresses, and other celebrity icons in Korea. 

 

Our initial donation goal will be $250.00USD.

For more details on how to donate, please see the announcement! Thank you Buddies!

:yerin-love:


$1,136.00 of $250.00 goal reached.
Donate Now

See the announcement for details. Must be signed in to donate. Thank you Buddies!

See the announcement for details. Donations have ended. Thank you to all the Buddies who have donated!

DCINSIDE GFRIEND GALLERY - 2nd Anniversary Support Project

"You haven’t seen half of half of half of an amazing world, GFRIEND will show you"

We'll accept donations until Jan. 7, 2017.

GFRIEND DC GALLERY 2nd Anniversary Support Project

http://www.gfsquad.com/forums/topic/1554-gfriend-dc-gallery-2nd-anniversary-support-project/

 

GFRIEND DC INSIDE GALLERY 2nd Anniversary Support Project
"You haven’t seen half of half of half of an amazing world, GFRIEND will show you"
(T/N: Translations of hangul phrase at the poster based from LOL lyrics)

 

Hello Buddies~! GFRIEND DC GALLERY is here to announce their wonderful project for GFRIEND's 2nd year debut anniversary.

For those who are not aware about DC GALLERY it's a Korean open community somewhat like reddit or OneHallyu. That community has a section for GFRIEND. They also lend some tutorials in English to support GFRIEND during their comeback and during MAMA 2016. 

Here is the link of their projects for GFRIEND since debut: http://gall.dcinside.com/board/view/?id=gf&no=605054

They are here to share their project to Buddies all over the world and I hope that we, I-Buddies can show lots of love and support for their project.

bSQf9qf.jpg

 

Their project will focus on:

1. A luxurious lunch pack for GFRIEND on January 16, 2017 for Idol Star Athletics Championship recording. 1 for each member. (Estimated price: $80 each)

Sample: 

6SItcCF.jpg

BC1ydGV.jpg

 

 

2.  GFRIEND Clay figures with MAMA 2016 style.  They will use this style for the clay figures. 

6p8tql0.jpg

Their 1st debut anniversary clay figure project below.  These are the same clay figures that GFRIEND hold during their 1st Anniversary Message broadcast on V App 

They will use an upgrade quality and version of that clay figure.

Yj9m4Rh.png

eeMMVsR.png

 

 

3. Message book for each member. They will provide message book to each member and all the names of the donors for these projects  will be included on the message book. Our @Buddies_art will also be a part of this project by providing fan arts for these message books

Sample:

GFRIEND DC Inside Gallery's message book during Sowon and Umji's Birthdays.

lWQFmtO.jpg

VRyFAI4.jpg

 

Hoping for your love and support Buddies.. Thank you! ^^ A staff for this project which is @Elliote is here to respond on your questions and inquiries. Feel free to ask anything by posting a reply to this thread. K-Buddies and I-Buddies Fighting~!!! ^^

 

빛나는 저 별과 하늘에 약속해    I promise you with the twinkling stars and the sky
I’ll be your BUDDY                     I’ll be your BUDDY


$510.00 of $200.00 goal reached.
Donate Now

See the announcement for details. Must be signed in to donate. Thank you Buddies!

See the announcement for details. Donations have ended. Thank you to all the Buddies who have donated!

Indomob

Indonesian buddies gather here!

167 posts in this topic

Hallooo buddies. Im the new one! Lets support Gfriend together. Hehehehehe 😊

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Dumpi said:

Hai halo..

Mau nanya, kalo full album gitu biasanya brp ya harganya? Plus shipping jg. Baru pertama kali kecantol kokoreaan, biasanya jejepangan soalnya ahaha

barusan cek harga albumnya di synnara, 18600 Won. Sekitar Rp 215k. Tp kurang tau deh kalo shipping fee nya brp~

------------------------------------------------------

Btw, yg mau beli albumnya, kalian mau beli dimana? Terakhir sih gw beli di melodiary, itu website Indo. Dan wkt itu pre order. Tp lagi mikir pengen beli di synnara, atau yesasia atau kpop mart soalnya langsung keitung di hanteo sama gaon. Cuma masalahnya ga punya account paypal :"D

0

c.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, MINO said:

barusan cek harga albumnya di synnara, 18600 Won. Sekitar Rp 215k. Tp kurang tau deh kalo shipping fee nya brp~

------------------------------------------------------

Btw, yg mau beli albumnya, kalian mau beli dimana? Terakhir sih gw beli di melodiary, itu website Indo. Dan wkt itu pre order. Tp lagi mikir pengen beli di synnara, atau yesasia atau kpop mart soalnya langsung keitung di hanteo sama gaon. Cuma masalahnya ga punya account paypal :"D

ada jasa Paypal kok di Kaskus kl mauuu. tp yang pasti kurs Paypal sama Kurs biasa beda. terakhir make kurs US di paypal 15000 kl gasalah. 

shipping fee gratis kan kl beli lebih dari 20.000 won. 2 album udah dapet shipping fee. yuk order bareng bareng wkwkwk

0

                                                                200.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Eunhaler said:

ada jasa Paypal kok di Kaskus kl mauuu. tp yang pasti kurs Paypal sama Kurs biasa beda. terakhir make kurs US di paypal 15000 kl gasalah. 

shipping fee gratis kan kl beli lebih dari 20.000 won. 2 album udah dapet shipping fee. yuk order bareng bareng wkwkwk

Jasa paypal? jd kita "pinjem" account paypal org lain gitu? boleh sih kalo Indo Buddies mau bikin group order, biar shipping feenya gratis juga lol xD

0

c.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

yep, tapi doi yang orderin, btw krn ini Synnara gatau deh doi mau apa enggak, plus setau gw Indo kalo order lebih dari $50 bakal kena Bea deh tp asli untung- untungan itu... kl mau ngadain sih mending ambil 5 album aja. LOL

0

                                                                200.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nah iya tuh, belinya diakumulasi, jadi shipping fee-nya murah ke satu alamat aja, ntar kalo udah nyampe kan gampang pake jne atau tiki

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Dumpi said:

Nah iya tuh, belinya diakumulasi, jadi shipping fee-nya murah ke satu alamat aja, ntar kalo udah nyampe kan gampang pake jne atau tiki

emangnya mau ikutan? kl mau sih ayoo...

0

                                                                200.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Reishi32 said:

sowonderful mah ph buddies, wkwkwk

Tau kok, gue yang ngajarin bhs indo, lel.

0

"떨리는 그대 손을 꽉 잡아줄게요, 따스히 감싸줄게요"

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, MINO said:

barusan cek harga albumnya di synnara, 18600 Won. Sekitar Rp 215k. Tp kurang tau deh kalo shipping fee nya brp~

------------------------------------------------------

Btw, yg mau beli albumnya, kalian mau beli dimana? Terakhir sih gw beli di melodiary, itu website Indo. Dan wkt itu pre order. Tp lagi mikir pengen beli di synnara, atau yesasia atau kpop mart soalnya langsung keitung di hanteo sama gaon. Cuma masalahnya ga punya account paypal :"D

Gue kayaknya tetep di LuciousKhouse, packingnya rapih dan afaik paling murah di Indo.

0

"떨리는 그대 손을 꽉 잡아줄게요, 따스히 감싸줄게요"

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, Yuju's Mango said:

Gue kayaknya tetep di LuciousKhouse, packingnya rapih dan afaik paling murah di Indo.

tell me when you're going to buy. i nitip nitip

0

                                                                200.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, Eunhaler said:

yep, tapi doi yang orderin, btw krn ini Synnara gatau deh doi mau apa enggak, plus setau gw Indo kalo order lebih dari $50 bakal kena Bea deh tp asli untung- untungan itu... kl mau ngadain sih mending ambil 5 album aja. LOL

ga harus synnara sih, yesasia boleh. keitung di hanteo soalnya~

6 minutes ago, Yuju's Mango said:

Gue kayaknya tetep di LuciousKhouse, packingnya rapih dan afaik paling murah di Indo.

itu website Indo?

0

c.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, MINO said:

ga harus synnara sih, yesasia boleh. keitung di hanteo soalnya~

itu website Indo?

Iya, dan beli disitu tetep kehitung di hanteo. Twitternya @luciouskhouse / websitenya luciouskstore.com

0

"떨리는 그대 손을 꽉 잡아줄게요, 따스히 감싸줄게요"

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, MINO said:

ga harus synnara sih, yesasia boleh. keitung di hanteo soalnya~

yesasia lebih mahal $3 wkwk belom paypalnya lagi haha

0

                                                                200.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, Yuju's Mango said:

Iya, dan beli disitu tetep kehitung di hanteo. Twitternya @luciouskhouse / websitenya luciouskstore.com

eh? serius keitung di hanteo? barusan liat websitenya dan ga ada keterangan apa-apa soal hanteo?

4 minutes ago, Eunhaler said:

yesasia lebih mahal $3 wkwk belom paypalnya lagi haha

ah really? duh bingung

0

c.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, MINO said:

eh? serius keitung di hanteo? barusan liat websitenya dan ga ada keterangan apa-apa soal hanteo?

ah really? duh bingung

yeppp. http://www.yesasia.com/us/gfriend-vol-1-lol-laughing-out-loud-version/1050759279-0-0-0-en/info.html

0

                                                                200.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
42 minutes ago, Eunhaler said:

emangnya mau ikutan? kl mau sih ayoo...

Kalo saya sih mau aja, soalnya masih nubi ttg korean stuff. Ya kalo ada yang berkenan sih, mau dong nitip-nitip :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eh, GFRIEND06 ngadain PO tuh buat yang di Indonesia. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
45 minutes ago, choeyunx said:

Eh, GFRIEND06 ngadain PO tuh buat yang di Indonesia. 

iya, lagi nungguin detailnya. Semoga aja ga ribet xD

0

c.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

ada admin GFriend06 disiniii??? 

0

                                                                200.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

YES24indonesia, melodiary, sama luciouskstore tiga tiganya keiitung hanteo kok setau gue ._. Cuman bakal ada fee kemerekanya, abisnya kan pake jasa mereka. Kalo mau beli bareng2 dan ada yg akomodir mungkin bisa lebih murah (tanpa ada yg ambil untung wakwak)

0

ezgif-3995123927.gifezgif-46721892.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

kalo mau bareng boleh ikutan?

belom pernah beli album sebelumnya & masih mikir2 soal shipping fee nya :D

0

qIRUFIR.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Comeback date nya udh di release belom? Sorry gw buddy lola:D

And kira2 shipping dateng brapa hari/minggu ya? Soalnya gue mau balik ke Surabaya tanggal 20-27 an, or maybe should I send the package there?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kalo mau beli album mau cepet sampai sih beli di kpopconnection aja khususnya buat yang daerah jabodetabek itu deket. Atau dari kpop gasoogalore juga packingnya bagus dan cepat kok. Kalo kamu dari daerah sumatera ((khususnya sumatera utara)) beli dari melodiary aja. Lucious juga bagus sih cuman aku agak kecewa gara gara waktu itu ngebeli album ioi lama banget nyampenya. Itu tuh online store yang jual kstuff terpercaya pokoknya hahaha

 

On 7/3/2016 at 9:52 PM, billyriwu said:

mungkin gak sih gfriend ke indo dalam waktu dekat ini?

mungkin aja kalo ada EO yang ngebawa banyak k-idol ke suatu negara gitu kaya event music bank / mcountdown. tapi kalo kaya solo concert kayanya masih lama sih...

Edited by yujuice
0

m2r7H2I.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Indomob said:

Comeback date nya udh di release belom? Sorry gw buddy lola:D

And kira2 shipping dateng brapa hari/minggu ya? Soalnya gue mau balik ke Surabaya tanggal 20-27 an, or maybe should I send the package there?

Comeback datenya tgl 11 July.

Wah kalo itu, bisa beda beda tergantung siapa yg ngurusinnya 😅😅 ada yg 2 minggu, ada yg lebih lama lagi jg, kurang tau sih kalo ada yg lbh cepet dari itu ._.

0

ezgif-3995123927.gifezgif-46721892.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
53 minutes ago, maknaesminion said:

Comeback datenya tgl 11 July.

Wah kalo itu, bisa beda beda tergantung siapa yg ngurusinnya 😅😅 ada yg 2 minggu, ada yg lebih lama lagi jg, kurang tau sih kalo ada yg lbh cepet dari itu ._.

 

biar aman tar ajalah pas gw dah balik, lumayan kan kalo keitung di Hanteo :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead